Sila luangkan beberapa minit untuk membaca ke semua isi kandungan laman web ini:

DVD video lubuk duit

jangan jadikan diri anda orang yang terakhir mendapatkannya!

VIDEO TUTORIAL PANDUAN MEMULAKAN BISNES DI EBAY, LANGKAH DEMI LANGKAH!

Sebelum itu.... Saya perkenalkan diri saya kepada anda....

Noorizam Shah
Dari Meja SOHO, Subang Jaya

Saya merupakan seorang usahawan internet dan eBay sepenuh masa. Mula menjalankan perniagaan di eBay sejak tahun 2006 sehingga kini. Saya telah melalui pelbagai pengalaman pahit dan manis sepanjang berkecimpung di dalam perniagaan ini sehinggalah pada tahun 2008, saya menerima kelayakan sebagai Certified eBay Trainer.

certified ebay trainer

Video Lubuk Duit Gathering Wangcyber
Gambar di atas merupakan program semasa Gathering WangCyber.com pada tahun 2008. Turut kelihatan Sifu Yusry Jomseminar (Mansurbiz), Irfan Khairi, Zamri Nanyan, Gobala Krishnan, Osman Affan dan ramai lagi.

Jason eBay Singapore
Gambar ini ketika saya menjadi urusetia seminar eBay bersama Pengurus eBay Singapore di MATRADE

eBay Southeast Asia dan Paypal
Ini saya bersama staff Paypal dan eBay Singapore serta barisan certified eBay Trainer di MATRADE

Program Paypal Asia - Video Lubuk Duit
Dijemput secara eksklusif menghadiri program Paypal Asia di Kuala Lumpur.

Seminar eBay Noorizam Shah - Video Lubuk Duit
Seminar-seminar saya pernah diadakan di seluruh Semenanjung Malaysia malah peserta yang hadir termasuk ada yang hadir Indonesia, Jepun, Brunei, Arab Saudi, United Kingdom, German, Singapura dan sebagainya.

Mungkin anda pernah mendengar kisah-kisah kejayaan mereka yang menjalankan perniagaan di eBay samada melalui pembacaan di forum, facebook, blog, laman web, cerita dari keluarga dan rakan-rakan, namun sehingga hari ini anda masih lagi tidak mampu bertindak sehinggalah anda menjumpai laman web ini.

Peringatan: BERHATI-HATI DENGAN MEREKA YANG MENDAKWA MEREKA PAKAR DENGAN MENGADAKAN SEMINAR, PERSONAL COACHING BERKAITAN EBAY SEDANGKAN HAKIKATNYA TIDAKLAH SEPERTI YANG DIGAMBARKAN.

sebenarnya Video Lubuk Duit

Ada banyak cara untuk anda mempelajari bisnes eBay ini. Untuk mendapatkan maklumat dan pengetahuan mengenainya anda boleh mencari dan memahaminya dengan:

1. Membuat carian maklumat di enjin pencari seperti Google, Yahoo dan Bing.
2. Mengikuti perbincangan di forum-forum berkaitan bisnes eBay.
3. Melalui post-post di Facebok wall rakan-rakan yang menjalankan bisnes di eBay.
4. Pemahaman dengan mengikuti penulisan di blog-blog berkaitan eBay.
5. Bertanya rakan-rakan yang menjalankan perniagaan seperti sesi Teh Tarik.

Semua diatas boleh anda perolehi secara PERCUMA sahaja tanpa keluar SESEN MODAL pun.

Akan tetapi video lubuk duit

Jika anda seorang yang menghargai dan mahukan sesuatu yang lebih bermanfaat serta mahu terus belajar dan belajar, berikut adalah caranya untuk anda mendalaminya:

1. Membeli eBook panduan berkaitan samada ditulis oleh penulis tempatan atau luar negara.
2. Membeli buku-buku yang menceritakan perniagaan eBay.
3. Menyertai sesi secara perseorangan seperti Personal Coaching.
4. Menyertai seminar atau...

video lubuk duit terbaik


"80% sasaran pemilik DVD ini ialah mereka yang baru dan ingin memulakan perniagaan di eBay"

"Baki lagi 20% khusus untuk mereka yang telah mempunyai pengalaman di eBay tetapi mahu mencari rentak dan mengenal pasti bagaimana saya mengembangkan idea untuk mendapatkan idea produk untuk dijual di eBay"

Jadi jika anda seorang yang mungkin bergelar eBayer Advance/Expert, mampu menghasil pendapatan 4-5 angka sebulan secara konsisten, video ini bukanlah sesuai untuk anda. Namun begitu, jika anda mahu ia menjadi salah satu koleksi peribadi anda, saya alu-alukan anda mendapatkan DVD ini sementara masih lagi dalam harga TAWARAN ISTIMEWA.

Di dalam surat jualan ini, saya tidak akan menulis ayat-ayat yang menjanjikan seribu kata-kata manis seperti gula dan membuatkan anda ternganga melopong memandang bukti demi bukti SCREENSHOT PENDAPATAN sedangkan hakikatnya, anda boleh menjumpainya bersepah di Facebook, forum dan blog.

Cukuplah saya menyampaikannya dengan memaparkan sudut kredibiliti saya seorang usahawan internet dan eBay di Malaysia. Kepada anda yang baru sahaja mengenali diri saya, selamat berkenalan saya ucapkan! :)

Bagi menjawab saya ini dikenali atau tidak, anda boleh lihat gambar-gambar ini:

geng ebayer
Gambar ini diambil semasa majlis berbuka puasa bersama eBayer-eBayer Malaysia. Semua yang hadir ni merupakan penjual-penjual di eBay. :)

Berbuka puasa dengan Jay Jay - Video Lubuk Duit
Ini juga gambar selepas majlis berbuka puasa di sebuah hotel buat tahun ke-2. eBay Powerseller ramai dalam gambar ni. :)

gathering wangcyber next level - video lubuk duit
Gambar ini saya bersama barisan speaker hebat. Saya dijemput memberikan talk di Gathering Wangcyber (jika dulu masa gathering pertama, saya hanya jadi peserta, sekarang saya jadi speaker pula).

Elite Team - Video Lubuk Duit
Ini pula, saya bersama antara usahawan internet dan pemasar internet yang dikenali ramai. Gambar ini diambil di PWTC.

Sekarang...

Mari kita bercerita mengenai DVD Video Lubuk Duit ini.

Semua orang kenal apa itu eBay. Jika tidak tahu apa itu eBay, anda boleh ke www.eBay.com untuk melihat bagaimana agaknya eBay ini. Saya anggapkan eBay ini umpama sebuah tasik yang luas dan di dalamnya mempunyai pelbagai jenis ikan. Ada ikan yang nilainya mahal dan ada pula ikan yang nilainya murah. Ikan yang mahal sudah pasti memilih umpan yang terbaik manakala ikan yang murah akan memiliki umpan yang biasa-biasa asalkan memenuhi seleranya.

Kita sebagai seorang penjual di eBay saya umpamakan seperti seorang pemancing, dimana kita membawa sebatang joran dan mempunyai umpan untuk menarik perhatian ikan-ikan ini. Joran dan umpan ditentukan oleh kualitinya. Jika kualitinya hebat, kita pasti akan mendapat ikan-ikan yang mahal. Begitulah sebaliknya.

video lubuk duit paling hot sekarang ni

Sebagai seorang pemancing, jika kita tidak mempunyai ilmu memancing, kita diibaratkan membuang masa. Tak guna duduk berjam-jam di tasik tetapi seekor ikan pun tak dapat kita tangkap. Sebab itulah untuk menjadi pemancing, kita perlu mempunyai ilmu. Bukan bermaksud harus memiliki ilmu yang cukup-cukup hebat, setidak-tidaknya mempunyai asas untuk memegang joran dan membaling umpan ke lubuk-lubuk ikan ini.

Adakah anda faham cerita saya? Hehehe.

Cakap banyak tak guna, tembak lagi lah tak kena. Kepada anda yang serius nak menjana pendapatan dengan eBay, dvd ini akan menerangkan kepada anda langkah demi langkah bagaimana untuk memulakan perniagaan bermula daripada persediaan akaun eBay dan Paypal sehinggalah mengetahui teknik membuat jualan di eBay.

Jika anda tanya siapakah yang sesuai memiliki dvd panas dan hebat ini? Berikut adalah senarainya:

  • Surirumah, pelajar, penganggur, pemandu teksi, pemancing, penjual kecil-kecilan, polis, guru, pegawai tentera, pemilik perniagaan, pembekal, pengilang dan sebagainya.
  • Mereka yang sanggup berbelanja untuk mendapatkan maklumat bermanfaat.
  • Mereka yang masih tidak faham walaupun sudah pergi seminar atau personal coaching.
  • Mereka yang ingin membina pendapatan sampingan, suka kepada proses jual beli, tidak suka kepada skim pelaburan, goyang kaki duduk diam dapat duit.
  • Mereka yang respek dan mahu terus belajar, belajar dan belajar.

 

Kini dengan hadirnya DVD ini di pasaran internet, ia mampu membantu anda menjimatkan masa dan wang anda. Anda boleh mempelajari bisnes eBay dalam suasana santai, duduk relaks di hadapan televisyen, sambil memegang buku nota dan pen, catat setiap perkongsian yang saya dedahkan di dalam video ini, kemudian anda boleh henti dan mainkan slot berulang-ulang kali mengikut kemahuan anda.

Tidak ada lagi alasan anda tidak akan faham, tak ingat, terlepas pandang, terlupa atau menyesal mengeluarkan wang kemudian semua maklumat hilang begitu sahaja selepas makan malam. ;)

 

DVD ini dihasilkan khas untuk dimainkan di pemain DVD. Jadi, untuk menonton dvd ini, pastikan anda memiliki sebuah pemain dvd. Jika tidak ada, beli sahaja di eBay. Ohoho. Ada pembeli dvd ini berkata, "Menonton video lubuk duit ini seperti menonton filem hindustan". Ya, tengok lah, durasi keseluruhan video ini sahaja memakan masa 4 jam 37 minit. Cara persembahan video ini juga amat berbeza dengan produk video eBay keluaran tempatan lain. Anda tonton sendiri, anda akan tahu kenapa saya berkata begitu!

"Sebulan sebelum tarikh pelancaran DVD ini, 100 orang telah membeli video ini di Facebook dan kouta penuh dalam tempoh 3 hari sahaja!"

"Ini menunjukkan produk terbaru ini amat ditunggu-tunggu oleh ramai orang..."


Contoh Jualan Gelang di eBay.com Oleh Penjual Malaysia


Contoh Jualan Peralatan Memancing di eBay.com


Contoh Jualan Beg di eBay.com Oleh Penjual Malaysia


Contoh Jualan Jam di eBay.com oleh Penjual Malaysia

gambar faily noor testimoni video lubuk duit

Faily Noor
Kedah

"Cuma tinggal 12 jam saja lagi untuk menentukan samada teknik white hat + Black hat = Smart Hat Ebay berjaya atau tidak..Bidaan dah ada and bnyk. Idea makin berkembang selepas menonton video lubuk duit sifu Noorizam Shah .. betul kata sifu, video ni memang x suruh "Kau jual niche ni", tapi disebalik penenrangan asas, ada teknik rahsia tersembunyi..pandai2 kena alert(^_^)..hehe."

Muhammad Hidayat
Ahli Perniagaan

gambar hidayat Video Lubuk Duit
Gambar suhaimi Umar - Video Lubuk Duit suhaimi umar komen Video Lubuk Duit

Moderator Forum WangCyber.com
Usahawan eBay sepenuh masa

"Untuk pengetahuan semua ini adalah review pertama saya untuk produk digital. Apa nak tulis pun tak tau.. Yang saya tau research, cari supplier, listing, sale & withdraw 

Ok.. Video Lubuk Duit (VLD) ini memang sesuai bagi beginner/newbie untuk bermula menjana pendapatan dengan ebay. Tapi kalau ada otai ebay/advance ebayer nak gunakan VLD ini juga amat digalakkan. Banyak ilmu yang mungkin kita terlepas pandang ada dikongsikan oleh Saudara NS.

Saya garenti anda akan dapat $USD pertama dari ebay jika anda praktikkan ilmu dalam VLD ini. Kalau tak dapat saya akan bagi money back guarantee. PS : NS jangan takut saya keluar duit saya :)

VLD ini menerangkan cara-cara bermula ebay sehinggalah anda menjual di ebay & mendapatkan duit dari ebay. Ebay memang sah lubuk duit!

Ada 5 dropship/supplier yang digunakan di dalam VLD ini. 3 daripadanya telah saya gunakan dan berjaya menjana pendapatan yang agak lumayan di ebay.. memang masyuk. AN takde ye dalam VLD ni :)

Tak caya? Tengok je lah kat bawah tu screen shoot daripada salah satu supplier dalam VLD ni. NS dah bocorkan beberapa supplier penting... Memang rugi kalau korang tak GRAB VLD ini hari ini..
 

Ok.. bye semua.. saya nak listing.. Assalam..

Saiful Nizam
www.rempitebay.com

 

Testimoni lain dari PEMBELI SEBENAR DVD VIDEO LUBUK DUIT...

Seperti pertemuan dan perbincangan saya dengan beberapa sifu-sifu eBay Malaysia yang lain, harga tawaran yang anda lihat ini hanyalah SEMENTARA. Harga sebenar selepas tempoh tawaran tamat akan bermula dengan harga RM399. Serius! Anda harus membayar harga RM399, sebaik sahaja kouta 500 keping DVD terjual!

Boleh jadi juga selepas ini harga akan dinaikkan sehingga RM599.00. Jadi, jangan berlengahkan masa anda. Jangan biarkan orang lain membaca laman web ini dan setiap detik masa itu, kouta yang ada akan semakin mengecil dan terus mengecil. Kouta untuk hari ini hanya tinggal untuk 250 30 orang sahaja lagi! Bertindak pantas!

(KLIK SINI UNTUK ORDER)

"Sekali anda lepaskan peluang, 3 kali peluang anda direbut orang..."

"Tawaran jaminan 7 hari wang akan dikembalikan, jika anda tidak berpuashati dengan kandungan video ini. (Pulangkan DVD, kami gantikan dengan wang anda semula tanpa sebarang bicara)"

 

Sekarang, mari kita ambil masa 1 minit untuk bertenang seketika. Bayangkan, sesi seminar eBay yang saya anjurkan untuk tempoh sehari kosnya antara RM699-RM899. Sesi Personal Coaching (Mastermind) eBay pula kosnya antara RM699-RM999 hanya untuk tempoh 3 jam. Sekarang anda tentukan, mahu ikuti sesi tersebut atau miliki DVD Video Lubuk Duit sekarang!

 

"Rahsia perniagaan eBay bakal terungkai selepas anda menonton DVD Video Lubuk Duit ini" 100% Gerenti!!